Ανακοινώνει μεταγραφές-έκπληξη ο Ολυμπιακός

Ανακοινώνει μεταγραφές-έκπληξη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο παρόν και το μέλλον και ήδη έχει δρομολογήσει δύο σπουδαίες μεταγραφές, με σούπερ ταλέντα, που θα προκαλέσουν αίσθηση: Εναν Ελληνα κι έναν ξένο. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Βρισκόμαστε και επίσημα, πλέον, σε μεταγραφική περίοδο. Και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παζάρι. Οι Ερυθρόλευκοι πάντα βρίσκονται σε περίοδο διεργασιών. Πάντα παρακολουθούν, τσεκάρουν και είναι σε ετοιμότητα για «ευκαιρίες». Για περιπτώσεις παικτών που θεωρούν ότι μπορούν να αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες, για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Και ήδη έχουν δρομολογήσει κινήσεις σημαντικές. Και με προοπτική. Οπως συμβαίνει όλα τα χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δύο νέες προσθήκες. Δύο μεταγραφές που ήδη έχουν δρομολογηθεί και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2020. Δύο μεταγραφές τις οποίες οι Ερυθρόλευκοι παλεύουν εδώ και αρκετό καιρό, σε… διπλό ταμπλό και κάτω από άκρα μυστικότητα. Με σκοπό να μην προκύψουν «εμπόδια», αλλά και να διασφαλιστεί όσο περισσότερο γίνεται πως όλα θα γίνουν στην εντέλεια.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει στο τέλος και τις δύο περιπτώσεις. Και για αυτόν τον λόγο είναι πολύ πιθανό άμεσα να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις. Καθώς πρόκειται για περιπτώσεις τις οποίες ο σύλλογος προσπαθεί να ολοκληρώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται κοντά στους Ερυθρόλευκους είναι Ελληνας. Διεθνής και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, κάτω των 18 ετών και η απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την πιο προχωρημένη και «δεμένη» υπόθεση από τις δύο. Και αυτή με την οποία ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει την… αρχή στις κινήσεις του, μέσα στο 2020. Μάλιστα, επειδή πρόκειται για λεπτή και δύσκολη μεταγραφή, οι Ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τίποτε. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι πληροφορίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Η δεύτερη περίπτωση με την οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες αφορά πάλι έναν νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή. Πολλά στοιχεία δεν υπάρχουν για την υπόθεση, αλλά είναι σαφές ότι πρόκειται για παίκτη ξένο, που έχει απασχολήσει και έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και για τον οποίο ο Ολυμπιακός έψαχνε εδώ και μήνες τη φόρμουλα να τον εντάξει στο δυναμικό του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τη βρήκε. Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νεότερα και για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κλείνοντας, έχει σημασία να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός, εκτός από το μέλλον του, φροντίζει και για το παρόν του. Εντούτοις, επειδή το ρόστερ είναι γεμάτο και δεν υπάρχει βιασύνη για κινήσεις, όλα θα γίνουν τη «σωστή στιγμή». Και με τους «σωστούς» παίκτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ