Ο Γιόχανσον φεύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να μείνει στην Ελλάδα

Ο Γιόχανσον φεύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να μείνει στην Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει προσπάθεια για να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης Γιόχανσον. Ο παίκτης ψάχνει ομάδα εν όψει καλοκαιριού και θέλει Ελλάδα, αλλά τα χρήματα που ζητάει δύσκολα θα τα βρει.

Ο Ματίας Γιόχανσον δε διανύει την καλύτερη σεζόν του στην Ελλάδα. Κακές εμφανίσεις, δεν εμπνέει την ίδια εμπιστοσύνη με τα προηγούμενα χρόνια, δείχνει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί ιδιαίτερα σε όλα όσα του ζητάει ο Γιώργος Δώνης. Και παράλληλα; Έχει αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά το οικονομικό και ενδεχόμενη κουβέντα για ανανέωση συμβολαίου.

Μια κουβέντα που δε θα γίνει ποτέ. Δεν πρόκειται στον Παναθηναϊκό να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον παίκτη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα ζητήσει περισσότερα από 300.000 ευρώ. Και αυτά τα λεφτά για έναν παίκτη που η πορεία του πηγαίνει προς τα κάτω τους τελευταίους μήνες δεν πρόκειται να δοθούν.

Γι’ αυτό και ο Σουηδός θα φύγει… αθόρυβα το καλοκαίρι. Χωρίς να γίνει σήριαλ, χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις. Ήδη ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την επόμενη μέρα του στο δεξί άκρο της άμυνας. Με τον Αποστολάκη, με τον Βαγιαννίδη, που οδεύει προς παραμονή και με μεταγραφή που ήδη αναζητεί.

Τι θα κάνει ο Γιόχανσον; Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Ξέρει πως δε θα μείνει στον Παναθηναϊκό και ήδη ψάχνει άλλες επιλογές. Αλλά δύσκολα θα βρει με τα χρήματα που ζητάει. Διότι αυτά τα χρήματα σίγουρα θα μπορούσαν να τα δώσουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Σε κανέναν από τους τρεις δεν μπορεί να πάει.

Άντε να τα δώσει και ο Άρης. Κι εκεί ίσως ο Σουηδός χτυπήσει την πόρτα. Όπως και προς την Τρίπολη. Υπάρχει φήμη που θέλει τον Γιόχανσον να έχει ανοίξει καλό… κανάλι με τον Αστέρα.

Το οικονομικό θα παίξει ρόλο στην υπόθεση Γιόχανσον και στο αν θα συνεχίσει στην Ελλάδα, που τόσο έχει αγαπήσει. Περνάει καλά εδώ, δεν το έκρυψε ποτέ. Και γι’ αυτό θα παλέψει όσο μπορεί να βρει ομάδα και να μείνει στα μέρη. Αλλά τα 300+ χιλιάρικα είναι πολλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ