Αντρέ Βιεϊρίνια: Εμίρης… στην Τούμπα

Αντρέ Βιεϊρίνια: Εμίρης… στην Τούμπα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα μείνει με την όρεξη. Ο Αντρέ Βιερίνια δεν πρόκειται να φύγει από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ και σύντομα υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Μπορεί σήμερα το πρωί να κυκλοφόρησε το σενάριο πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να αποκτήσει την υπογραφή του Αντρέ Βιεϊρίνια για τη νέα χρόνια, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ επέτρεψε στην Τούμπα προκειμένου να κατακτήσει τίτλους, αλλά και για να κρεμάσει τα παπούτσια του στην αγαπημένη του ομάδα. Ήδη μετράει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα και δεν δείχνει διάθεση να κουνήσει μαντήλι επειδή θα του προσφέρουν κάποιοι εκατομμύρια ευρώ στα πόδια του.

Παράλληλα υπάρχει και ο παράγοντας Σαββίδης. Ο Βιεϊρίνια έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και τον γιο του Γιώργο. Είναι μια σχέση αγάπης, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να οφείλει πολλά στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου καθώς σπατάλησε αρκετά χρήματα για να τον ξαναφέρει στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν πρόκειται να αφήσει τον αρχηγό της ομάδας να φύγει εκ’ νέου από την Τούμπα. Πολύ σύντομα οι δύο πλευρές θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Άλλωστε, όποια στιγμή αποφασίσει ο Βιεϊρίνια να κρεμάσει τα παπούτσια του, από την Τούμπα δεν πρόκειται να φύγει. Ο Σαββίδης σκοπεύει να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του γύρω από το ποδόσφαιρο. Και είναι δεδομένο ότι μια θέση στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ έχει το όνομά του πάνω της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ