Πρώτο θέμα στην «Corriere» Νάπολι και Κούτρης (pic)

Πρώτο θέμα στην «Corriere» Νάπολι και Κούτρης (pic)

Το έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη φιλοξενεί σε σημερινό της πρωτοσέλιδο η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport».

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη με τα μεταγραφικά πλάνα της Νάπολι.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της «Corriere Dello Sport» να πάρει τη… σκυτάλη, η οποία με σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρεται στο έντονο ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο έχει ζητήσει ενίσχυση στα άκρα της αμυντικής γραμμής και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου άσου.

«Η ιταλική ομάδα προσπαθεί να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνα της και παρακολουθεί από πολύ κοντά τον Λεονάρντο Κούτρη, που είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό» αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα, το οποίο συνεχίζει:

«Ο Lobotka δεν είναι το μόνο όνομα στο σημειωματάριο του Giuntoli (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Νάπολι), που ξέρει ότι πρέπει να μπει στην αγορά για να καλύψει τις ανάγκες μιας ομάδας που τώρα παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που φανταζόταν το περασμένο καλοκαίρι: η μεσαία γραμμή επί Ancelotti δεν είναι πια αρκετή, ο Gattuso ζήτησε έναν ειδικό στη μέση του γηπέδου και αυτός μπορεί να είναι ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού, ένας Έλληνας με βραζιλιάνικη καταγωγή, που έχει την ικανότητα και τη σωματική διάπλαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ