Άρης: Απών ο Τόνσο

Άρης: Απών ο Τόνσο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Μάρτιν Τόνσο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ένινγκ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» με τον Μάρτιν Τόνσο (ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού ποδιού) να ακολουθεί και πάλι πρόγραμμα θεραπείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ