Κέρκυρα : Έτοιμος να αποχωρήσει ο Σιόντης

Κέρκυρα : Έτοιμος να αποχωρήσει ο Σιόντης

Ο Στέφανος Σιόντης είναι στην πόρτα της εξόδου από την Κέρκυρα, καθώς η απουσία του από την χθεσινή προπόνηση προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Σιόντης είναι κοντά στην αποχώρηση από την Κέρκυρα σύμφωνα με πληροφορίες, αφού δεν έδωσε το παρόν στην χθεσινή προπόνηση των Φαιάκων.

Η ομάδα των Επτανήσων ψάχνεται για ενίσχυση κυρίως στις θέσεις του άξονα και της άμυνας με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σάκη Τσιώλη όμως να θέλει να δει κάποιες προπονήσεις για να βγάλει τα συμπεράσματά του για το υπάρχον ρόστερ.

Στην χθεσινή προπόνηση της Κέρκυρας ο Στέφανος Σιόντης απουσίαζε και υπάρχουν ερωτηματικά για το μέλλον του στην ομάδα των Φαιάκων. Ο 30χρονος άσος φαίνεται πως είναι έτοιμος να φύγει από την ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, συνεχίζεται η μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τις δύο καινούριες προσθήκες, τον Μυτίδη και τον Γκράσι να μπαίνουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ κι ο Γεωργακόπουλος μετά την λήξη του δανεισμού του από τον Παναιγιάλειο, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ