Τι λέει ο μάνατζερ του Κούτρη για τη Νάπολι

Τι λέει ο μάνατζερ του Κούτρη για τη Νάπολι

Ο ατζέντης του Λεονάρντο Κούτρη, Νικόλαος Κλιτσίδης, μιλώντας σε ιταλικό ραδιόφωνο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Νάπολι. «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νάπολι. Μπορεί να υπάρχουν επαφές του Ολυμπιακού με την ιταλική ομάδα», ανέφερε.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Λεονάρντο Κούτρη και Νάπολι και μάλιστα τα χθεσινά ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτενοπέι, με στόχο να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του διεθνούς μπακ.

Ο εκπρόσωπος του Κούτρη, Νικόλαος Κλιτσίδης, πάντως, μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι, τουλάχιστον από τη δική του πλευρά. «Για το ενδιαφέρον της Ναπολι; Δεν έχω καμία επαφή μαζί τους για τον Κούτρη. Μπορεί να υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά εγώ δεν έχω συζητήσει με τη Νάπολι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νάπολι. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες οι Ιταλοί έγραφαν πως ο Λεονάρντο Κούτρης είναι πλέον ο πρώτος στόχος της Νάπολι, με την περίπτωση του Ροντρίγκες να έχει υποχωρήσει και τον παίκτη της Μίλαν να είναι στο Νο.2 της μεταγραφικής λίστας των Παρτενοπέι.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του 24χρονου άσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια. Πέντε στο πρωτάθλημα και ένα στα προκριματικά του Champions League, έχοντας 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ