Ατρόμητος : Κλείνει τον Σάκιτς

Ατρόμητος : Κλείνει τον Σάκιτς

Ο Ατρόμητος είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εμανουέλ Σάκιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλτάχ.

Την πρώτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, καθώς είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον Εμανουέλ Σάκιτς.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να ενισχυθεί για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο της Superleague και η πρώτη κίνηση που αναμένεται να κάνει είναι ο Αυστριακός μπακ.

Ο Σάκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Αλτάχ, είναι 26χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές της άμυνας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης και έχει αγωνιστεί και στην Αούστρια Λουστενάου, από την οποία μεταγράφηκε στην Αλτάχ, έναντι περίπου 250 χιλιάδων ευρώ. Φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 3 ματς πρωταθλήματος και 5 αγώνες προκριματικών Europa League.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη να έχει γεφυρώσει τις διαφορές και να μένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος μπακ αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ