Εφερε ταλεντάρα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός!

Εφερε ταλεντάρα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα πιτσιρικά Αφρικανό επιθετικό, που θα προκαλέσει αίσθηση! Αμεσα οι ανακοινώσεις και για την «ελληνική»... κλοπή.

Παραμονή πρωτοχρονιάς to10.gr σας ενημέρωσε για τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός και τις οποίες αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα. Κινήσεις που δεν αφορούν μόνο στο παρόν του συλλόγου, αλλά και στο μέλλον του. Κινήσεις καθοδηγούμενες από την πολιτική που έχει χαράξει στους Ερυθρόλευκους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και η οποία ακολουθείται κατά γράμμα από τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και έφερε στην Ελλάδα ένα σπουδαίο ταλέντο. Εναν παίκτη που η πιθανή απόκτησή του, θα προκαλέσει διεθνή αίσθηση. Καθώς το όνομά του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τη δυσκολία της περίπτωσης. Κάτι που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και την απόφαση των Πειραιωτών να κινηθούν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας για το θέμα.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν για τον ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι πρόκειται για Αφρικανό επιθετικό, πολύ νεαρό, ο οποίος διεκδικείται από κορυφαίες ομάδες. Καθώς το ταλέντο του έχει ξεχωρίσει και το όνομά του βρίσκεται σε όλες τις μεταγραφικές λίστες των μεγαλύτερων ονομάτων της Ευρώπης.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φέρεται να έφτασε χθες ή προχθές το βράδυ στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός κινείται πολύ προσεκτικά και μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να μην διαρρεύσει τίποτε και πουθενά, έως ότου ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι. Επαναλαμβάνουμε, άλλωστε, ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Που μπορεί να αποτελέσει, ωστόσο, και μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα έχει κάνει ποτέ ο Ολυμπιακός! Οπότε είναι αναμένεται να ενδιαφέρον να φανεί εάν θα υπάρξει οριστική (θετική) εξέλιξη στη συγκεκριμένη μεταγραφή-επένδυση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΚΛΟΠΗ

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ μία μεταγραφική περίπτωση που αφορά εντός συνόρων ποδοσφαιριστή και η οποία θα προσκαλέσει αίσθηση. Η συγκεκριμένη υπόθεση του Ελληνα νεαρού βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Και εάν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν και κάποιες τελικές λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτησή του άμεσα. Ισως και στη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Εξάλλου, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «τελειωμένη» και απομένουν μόνο τα τυπικά. Επειδή, όμως, είναι παίκτης που οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν πολύ να τον αποκτήσουν και πιστεύουν ότι έχουν χτυπήσει φλέβα χρυσού, δεν θέλουν να αφήσουν τίποτε στην τύχη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ