ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με Ίβιτς και Καρέρα για τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με Ίβιτς και Καρέρα για τα μεταγραφικά

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δείπνησε με τον Ίλια Ίβιτς και τον Μάσιμο Καρέρα και συζήτησαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου και όχι μόνο.

Πολύ σημαντική συνάντηση για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ είχαν οι Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι τρεις άνδρες δείπνησαν χθες βράδυ στη Γλυφάδα και έβαλαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Ένωση τόσο για τον Ιανουάριο, αλλά και για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε συνάντηση κορυφής, με φόντο τα μεταγραφικά και ξεκαθαρίστηκε κι από τους τρεις ότι όποια κίνηση γίνει θα πρέπει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Οι τρεις άνδρες μάλιστα αναφέρθηκαν στα οικονομικά δεδομένα που θα κινηθεί η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, αφού το καλοκαίρι δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Στόχος λοιπόν της ΑΕΚ δεν είναι να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, αλλά να κινηθεί και να κάνει δικούς της παίκτες ποιοτικούς που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Ώρα μάλιστα πλέον μετά το ραντεβού των τριών ανδρών η ΑΕΚ είναι άγνωστο για πόσους ποδοσφαιριστές θα κινηθεί τον Ιανουάριο, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το ζήτημα που τέθηκε δεν ήταν ποσοτικό αλλά ποιοτικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ