ΠΑΟΚ : Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει στο Βικελίδης

ΠΑΟΚ : Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει στο Βικελίδης

Η νέα χρονιά ξεκινά για τον ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο ντέρμπι αυτό με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δικέφαλος θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του διατηρώντας την πρώτη θέση και τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να βάλει τα καλά της καθώς το Σάββατο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδος θέλει να φύγει από την έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στην Τούμπα γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς οι «κίτρινοι» έχουν χαρακτηρίσει την αναμέτρηση «τελικό» λόγω της παρουσίας της ομάδας στην διαδικασία των play offs.

Στο Δικέφαλο, δεν τους απασχολεί τι λέει, αλλά και τι πράττει ο αυριανός τους αντίπαλος. Άπαντες έχουν κάνει focus στον τρόπο με τον οποίο θα φύγουν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο. Εκεί στάθηκε και στην σημερινή του ομιλία ο τεχνικός της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα. Να δείξουν καρδιά πρωταθλητή και να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ περνάει και μέσα από το Βικελίδης. Η κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να στοιχίσει στο τέλος.

Γύρω από την ομάδα υπάρχει μια τεράστια συσπείρωση τόσο από την ηγεσία της ΠΑΕ, όσο φυσικά και από τον κόσμο. Η οικογένεια Σαββίδη θα βρεθεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή το ίδιο και ο κόσμος παραμονές του αγώνα προκειμένου να τονώσει το ηθικό των μελών της αποστολής. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα συνοδεύσει την αποστολή μέχρι το γήπεδο κάτι που έκανε και στην περσινή αναμέτρηση των δύο μονομάχων.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να μπουν με το δεξί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα παρότι τα προβλήματα δεν λείπουν στην Τούμπα. Οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί είναι οι μόνοι σίγουροι που θα απουσιάσουν, ενώ το σφίξιμο που ένιωσε στον προσαγωγό ο Αουγκούστο στην προπόνηση της Πέμπτης ίσως και να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Πάμε τώρα στο μεγάλο θέμα που είχε προκύψει με την ενδεχόμενη διακοπή στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος δικαιωμένος της υπόθεσης και τα όσα έλεγαν οι άνθρωποι σχετικά με τις κατηγορίες που εκτόξευσε η πλευρά του Ολυμπιακού. Η απόφαση των διαιτητών να κατέβουν στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής ήταν απόλυτα σωστή. Θεωρώ η αποχή θα έβλαπτε περισσότερο την κακή εικόνα που έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός. Δεν υπήρχε κανείς λόγος να αναστατωθεί το πρωτάθλημα επειδή ο Ολυμπιακός είχε το θράσος να το παίξει αδικημένος.

Οι διαιτητές με την απόφαση της αναστολής της αποχής δείχνουν, ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τηρήσουν πιστά την εφαρμογή των κανονισμών και να την κάνουν χωρίς φόβο και φυσικά χωρίς κανέναν επηρεασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ