Μπουζούκης: «Με ενδιαφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός και τίποτα άλλο»

Μπουζούκης: «Με ενδιαφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός και τίποτα άλλο»

Ο Γιάννης Μπουζούκης δήλωσε πως από τη στιγμή που υπέγραψε ανανέωση στον Παναθηναϊκό, δεν τον ενδιαφέρει το ενδιαφέρον καμιάς ξένης ομάδας.

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στη NOVA για το πρωτάθλημα που ξεκινάει και πάλι, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, το νέο του συμβόλαιο και τονίζει πως το μυαλό του είναι μόνο στην ομάδα του και πουθενά αλλού.

Αναλυτικά ο Μπουζούκης μίλησε για:

Την επαναφορά με ντέρμπι μετά τις γιορτές και όσα διαδραματίστηκαν με τους διαιτητές: «Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα, δεν έχει να λέει που είχαμε γιορτές κλπ, θα παλέψουμε για το ματς όπως σε κάθε ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι περίεργο φαινόμενο να μην ξέρεις αν θα γίνει ο αγώνας, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν… Συμβαίνουν κι αυτά, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς…».

Την έναρξη της σεζόν: «Δεν ήταν η κατάλληλη χρονιά για εμάς όπως την είχαμε στο μυαλό μας. Δεν βγάλαμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Κάναμε κακό ξεκίνημα, όμως υπήρξε βελτίωση. Πάλι όμως μας έλειπε το αποτέλεσμα στα ματς που ήμασταν καλύτεροι και δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε και μας έμενε μια πικρία…».

Τον μεγάλο στόχο: «Όλοι στην ομάδα ονειρεύονται έναν τίτλο. Για εμένα που είμαι από μικρό παιδί στον Παναθηναϊκό είναι ένα όνειρό μου. Θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε».

Την απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού: «Σε κάθε ντέρμπι μεγάλη δύναμη δίνει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί ο Ολυμπιακός ή εμείς. Θα παιχθεί στα ίσια το ντέρμπι. Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα για κάποιον. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε ανεξάρτητα από τον κόσμο. Θα είναι περίεργο συναίσθημα το άδειο γήπεδο».

Τα στοιχεία που παίζουν πιο σημαντικό ρόλο: «Στα ματς αυτά δεν λειτουργεί τόσο η τακτική όσο η καρδιά, η πίστη, η δύναμη, το πάθος… Έτσι πήραμε αποτέλεσμα και στον πρώτο γύρο. Εκεί θα παιχθεί το ματς. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξουμε…».

Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να παίξει όπως το συνηθίζει στα ντέρμπι: «Μακάρι να έχουμε την εικόνα των προηγούμενων ντέρμπι. Καταφέραμε να δείξουμε την πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι. Σε αυτά τα ματς πήραμε κάτι από αυτά που αξίζαμε σε αντίθεση με άλλα ματς που έπρεπε να πάρουμε κάτι και δεν το κάναμε. Παίζει το ρόλο του και το όνομα του αντιπάλου…».

Τις «σειρήνες» για το μέλλον του: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Πήρα την απόφαση να μείνω στην ομάδα και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν με απασχολεί αν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες. Με απασχολεί να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ