Αποκάλυψη: Παπουνασβίλι και Μπικόρι «βλέπει» ο Ρόκα (vids)

Αποκάλυψη: Παπουνασβίλι και Μπικόρι «βλέπει» ο Ρόκα (vids)

O Τσάβι Ρόκα ψάχνει δανεικούς στην Ισπανία και σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», έχει τσεκάρει το δίδυμο της Μάλαγα, Γκιόργκι Παπουνασβίλι και Φεντερίκο Μπικόρο.

Ο Μανού Μορλάνες είναι ένας από τους νεαρούς που έχει τσεκάρει ο Τσάβι Ρόκα στην Ισπανία, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Καταλανός έχει «σκανάρει» και άλλους παίκτες οι οποίοι παραχωρούνται δανεικοί από τις ομάδες τους και θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν για έξι μήνες τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.

Ρεπορτάζ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», o Ρόκα έχει ρωτήσει για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Σαραγόσα, Γκιόργκι Παπουνασβίλι. Ο «Παπού» όπως είναι το χαϊδευτικό του, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022, όμως στα τέλη Δεκεμβρίου είχε μία συζήτηση με τον προπονητή του, Βίκτορ Φερνάντεθ και κατέληξαν ότι είναι προς το συμφέρον του να παραχωρηθεί δανεικός για ένα εξάμηνο ώστε να πάρει ευκαιρίες.

Ο Τσάβι Ρόκα ενημερώθηκε για την υπόθεση του κατά την παραμονή του στη Βαρκελώνη τα Χριστούγεννα και φέρεται να έχει μιλήσει σχετικά με τον αθλητικό διευθυντή της Σαραγόσα, Λάλο Αραντεγκούι. Βέβαια, όπως συμβαίνει με αντίστοιχες περιπτώσεις, οι νεαροί προτιμούν να μείνουν στην Ισπανία, ακόμα και σε χαμηλότερη κατηγορία παρά να μεταναστεύσουν…

Ο Παπουνασβίλι είναι ένας παίκτης με καλό όνομα στη Segunda Division και αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους. Η Ρασίνγκ Σανταντέρ εμφανιζόταν έτοιμη να κλείσει τον «Παπού», όμως αρνήθηκε να πληρώσει τις 80.000 ευρώ που προβλέπεται να πληρωθεί ο παίκτης έως το τέλος της σεζόν.

Οι παράγοντες της Σαραγόσα υπολογίζουν τον Παπουνασβίλι και δεν συζητούν ρήτρα εξαγοράς στον δανεισμό του. Ο σκοπός τους είναι να πάρει χρόνο ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός και να μην κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας… Ο «Παπού» φέτος έχει 11 συμμετοχές στη Segunda Division με μόλις 325’ και ένα 90λεπτο στο Κύπελλο, στο οποίο πέτυχε ένα γκολ.

Ο Παπουνασβίλι έχει γεννηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 1995 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, έχει ύψος 1,79μ. και είναι αριστεροπόδαρος. Ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί ως επιτελικό χαφ και ως δεξιό εξτρέμ με ανάποδο πόδι. Είναι 14 διεθνής και έχει σκοράρει 3 γκολ, ενώ έχει περάσει απ’ όλα τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια.

Ο «Παπού» δεν είναι ο μόνος από τη Σαραγόσα ο οποίος αρέσει στον Τσάβι Ρόκα. Με δανεισμό παραχωρείται και ο 23χρονος κεντρικός χαφ, Φεντερίκο Μπικόρο, ο οποίος «πολιορκείται» από ομάδες της Segunda Division. O Αφρικανός έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι θα αποφασίσει μέχρι την Τρίτη για τον επόμενο προορισμό και επίσης προτιμά να μην μετακομίσει εκτός Ισπανίας.

Ο Μπικόρο έχει γεννηθεί στις 17 Μαρτίου του 1996 στην Ντουάλα του Καμερούν, όμως έχει την υπηκοότητα της Ισημερινής Γουινέας. Έχει ύψος 1,85μ., είναι επίσης αριστεροπόδαρος και φέτος έχει μόνο μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ