Χυδαίο ψέμα ΠΑΟΚ και ΜΜΕ Σαββίδη – Η γυναίκα του Παπαπέτρου δουλεύει στο OPEN (vids, pics)

Χυδαίο ψέμα ΠΑΟΚ και ΜΜΕ Σαββίδη – Η γυναίκα του Παπαπέτρου δουλεύει στο OPEN (vids, pics)

Το σύστημα ΠΑΟΚ - Σαββίδη σε πανικό. Λένε ψέματα για το προφανές: Η γυναίκα του Παπαπέτρου ΔΟΥΛΕΥΕΙ στο OPEN. Ιδού και οι εκπομπές και οι φωτογραφίες της.

Το «συνεργείο» ανέλαβε δράση. Με σκοπό να κάνει τη δουλειά του. Να γεμίσει την ατμόσφαιρα ψεύδη, απάτες και παραποίηση της αλήθειας. Ακόμη και για αυταπόδεικτα πράγματα, για μη αμφισβητήσιμα δεδομένα, το «συνεργείο» προσπαθεί να αλλοιώσει την αλήθεια. Να πει ψέματα. Ωμά. Χυδαία. Που επιβεβαιώνουν ότι κάτι προσπαθούν να κρύψουν. Διότι για ακόμη μία φδορά πιάστηκαν με τη… γίδα στην πλάτη. Οπως στην περίπτωση της Μάρτζυ Λαζάρου. Της συζύγου του διεθνούς διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου. Η οποία προφανώς και εργάζεται στο OPEN. Που προφανώς και ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Το σύστημα ΠΑΟΚ και τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη για ακόμη μία φορά ντρόπιασαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Ευτέλησαν τα πάντα. Καθώς κυκλοφόρησαν μια ανάρτηση της Μάρτυ Λαζάρου στον προσωπίκό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μιλούσε για το διαζύγιό της με το OPEN. Μια ανάρτηση που είναι πραγματική. Αλλά αφορά την καλοκαιρινή αποχώρησή της, όταν τελείωσε η εκπομπή «Καλοκαίρι#NOT».

Αυτό εντέχνως και ευτελώς έκρυψαν ο ΠΑΟΚ και τα Μέσα του Ιβάν, είναι ότι η Μάρτζυ Λαζάρου βρίσκεται κανονικά στο δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN TV. Ποιο κανονικά δεν γίνεται, μάλιστα. Είναι μέλος του τριμελούς πάνελ της εκπομπής «Annita Koita», με την Αννίτα Πάνια. Και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, όσο και αν προσπαθήσουν να παραποιήσουν τα πάντα τα Μέσα του Ιβάν.

Παρακάτω, λοιπόν, to10.gr παραθέτει φωτογραφίες, αλλά και τα βίντεο από τις εκπομπές της Πάνια στις 28/12/2019 και 29/12/2019, όπου η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το πάνελ της Πάνια, που αναλύει τα θέματα της εκπομπής αποτελείται από τους: Βασίλη Δρυμούση, Μάρτζυ Λαζάρου, Σωρήτη Καραμίντζα. Μάλιστα, τυχαία επιλέξαμε τις δύο τελευταίες χρονικά εκπομπές της Πάνια, για να αναδείξουμε τη χυδαιότητα του ψέματος.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ OPEN

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ» 28/12/2019

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ» 29/12/2019

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για το πού εργάζεται η κυρία του διεθνούς διαιτητή Παπαπέτρου; Και εάν πράγματι έχει έμμισθη σχέση με το OPEN; Υπάρχουν κι άλλες. Οπως αυτές που προκύπτουν ξεκάθαρα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οπου αναφέρει ξεκάθαρα, ότι εργάζεται στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα, δεν άλλαξε… διαδικτυακά την εργασιακή της σχέση με τον OPEN, ούτε αφότου έκλεισε το Instagram της, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον ορισμό του Παπαπέτρου στο Αρης-ΠΑΟΚ. «Journalist at AnnitaKoita @opentvgr», γράφει χαρακτηριστικά. Δικαιώνοντας πανηγυρικά όσους υποστηρίζουν ότι… δεν δουλεύει στο OPEN. Πόσο γελοίοι, πια…

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ

Ωστόσο, το αίσχος της παραπληροφόρησης, είχε και συνέχεια. Καθώς γνωστή παρακμιακή και μικρής επισκεψημότητας ιστοσελίδα, συμφερόντων… ανιψιού Ιβάν Σαββίδη και της εταιρείας RFA, που αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης, προσπάθησε να αποδομήσει ακόμη και την πιο σοβαρή ίσως αποκάλυψη που έκανε ο Ολυμπιακός με την ανακοίνωσή του. «Ο δικαστής που κατηγορεί ο Ολυμπιακός αύξησε σε τρεις αγωνιστικές την ποινή του Πασαλίδη», έγραψαν χαρακτηριστικά τα μέλη της επικοινωνιακής συμμορίας που έχει βαλθεί να παραποιεί τα πάντα.

Ξεχνώντας να σημειώσει ότι η τιμωρία του Πασαλίδη δεν προέκυψε από ενέργειες του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά από προσφυγή του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κατά της Α’βάθμιας απόφασης της Super League και δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας, για τον τρομακρικό τραυματισμό που προκάλεσε ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον Γκιλιέρμε. Μάλιστα, δεν ντρέπονται καν να κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός, παρότι ο Πασαλίδης τη… γλίτωσε σε πρώτο βαθμό, λόγω όσων είχε γράψει ο Παπαπέτρου (τυχαίο, μάλλον) στο Φύλλο Αγώνα. Ο Παπαπέτρου, που έδειξε αρχικά κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα για το εγκληματικό χτύπημα στον παίκτη του Ολυμπιακού.

ΥΓ. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Μάρτζυ Λαζάρου πολύ καλά κάνει και δουλεύει στο OPEN, στο CNN ή όπου μπορεί να εργαστεί. Δικαίωμά της είναι και μακάρι η καριέρα της να απογειωθεί. Ωστόσο δεν είναι δικαίωμα του Παπαπέτρου, της ΚΕΔ και του ΠΑΟΚ, να κρύβουν ένα τέτοιο ζήτημα, που θέτει άμεσα θέμα ασυμβίβαστου για τον διεθνή ρέφερι. Το… σπίτι του Παπαπέτρου, η σύντροφός του, πληρώνεται από τον Σαββίδη. Είναι τόσο απλό. Ενα θέμα που δεν θα μείνει εδώ. Διότι, ο Ολυμπιακός κινείται θεσμικά. Και όσοι κινούνται με τρόπους έξω από τις ράγες της νομιμότητας και της ηθικής, θα καλούνται να αντιμετωπίσουν τον φυσικό τους δικαστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ