ΑΕΚ: Η υπογειοποίηση τελειώνει τον Φλεβάρη του ’21

ΑΕΚ: Η υπογειοποίηση τελειώνει τον Φλεβάρη του ’21

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα για να υπογειοποιηθεί η οδός Πατριάρχου Κωνσταντίνου, πλησίον του γηπέδου της Ένωσης.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς, όμως το έργο για να παραδοθεί σε λειτουργία έχει ένα προαπαιτούμενο: την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Οι εργασίες ακόμα δεν έχουν αρχίσει, αλλά η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου.

Σύμφωνα με την απόφαση της περιφερειακής αρχής που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο παρακείμενος δρόμος θα έχει υπογειοποιηθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό είναι το απώτατο χρονικό όριο για την παράδοση του έργου…

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφασίζουμε την έγκριση του από 23-12-2019 προγράμματος κατασκευής (1η έκδοση) και του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών, μετά της τεχνικής έκθεσης που το συνοδεύει, που αφορά στο έργο: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας» συμβατικής αξίας 10.096.994,20€ (με ΦΠΑ), όπως υποβλήθηκε από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση και ελέγχθηκε από την Υπηρεσία μας, με προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών του έργου την 9/02/2021».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ