Ολυμπιακός: «Μάχη» σε διπλό ταμπλό μέχρι τέλους…

Ολυμπιακός: «Μάχη» σε διπλό ταμπλό μέχρι τέλους…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζει να διασύρει τους… εξυγιαντές και το σκοτεινό «σύστημα» τους. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του οφείλουν να παλεύουν ασταμάτητα παρά τις εις βάρος τους συνθήκες.

Πόσο πιο… λιανά να τα κάνει ο Ολυμπιακός; Πόση ακόμη ξεφτίλα αντέχουν οι… εξυγιαντές; Και αν οι… εξυγιαντές είναι δεδομένο πως δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα ξεφτίλας, το ζητούμενο είναι πόσες ακόμη αποδείξεις και στοιχεία χρειάζονται οι αρμόδιοι για να επέμβουν και να τελειώσουμε μια και καλή με το πιο σκοτεινό «σύστημα» που έχει γνωρίσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει όπως πρέπει την δική της «μάχη». Κόντρα (σχεδόν) σε όλους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βλέπετε οι περισσότεροι είναι… ταγμένοι στο «σύστημα».

Την ώρα που η αντίπαλη πλευρά έχει ως… επιχείρημα το «δεν δικαιούται να μιλά ο Ολυμπιακός» παραδεχόμενοι ξεκάθαρα και χωρίς ντροπή πως η… επιστροφή στις Κυριακές τους ήταν ουσιαστικά η δημιουργία του «συστήματος» που σπρώχνει την αγαπημένη ομάδα της «εξυγίανσης» και «σφαγιάζει» παράλληλα τον Ολυμπιακό.

Καμία ουσιαστική απάντηση, με αποδείξεις και στοιχεία από την αγαπημένη ομάδα της «εξυγίανσης» και τους υπαλλήλους της RFA αλλά και τους κάθε μορφής υπαλλήλους που την υπηρετούν.
Αλλά, επαναλαμβάνω, πως όλοι αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Πως όλοι όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί έχουν ενωθεί με μοναδικό στόχο να διαλύσουν τον Ολυμπιακό, με κάθε τρόπο.

Το ζητούμενο είναι πόσο ακόμη οι ξένοι αξιωματούχοι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα ανέχονται αυτές τις προκλητικές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός αν και αυτοί θεωρούν λογικό η μια ΠΑΕ να αγοράζει τις εγκαταστάσεις της άλλης, συγγενείς διαιτητών να πληρώνονται από ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διαιτητές να σφυρίζουν ότι θέλουν για να ευνοήσουν συγκεκριμένη ομάδα και να αδικήσουν άλλη, διαιτητές να αγνοούν ή να χρησιμοποιούν το VAR κατά το δοκούν και πάει λέγοντας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βεβαίως θα συνεχίσει μέχρι τέλους. Μέχρι το τέλους του σκοτεινού «συστήματος» που έχει καταλύσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που πιάνεται πλέον ασταμάτητα με την γίδα στην πλάτη…

Και να είστε σίγουροι πως αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες θα είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικά για την ξεφτίλα του «συστήματος» της… εξυγίανσης.

Την ίδια ώρα βεβαίως που η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει την «μάχη» της, την ίδια «μάχη» είναι υποχρεωμένη να δίνει και η ομάδα. Μαρτίνς και παίκτες δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να ασχολούνται με όσα συμβαίνουν εις βάρος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ξέρω πως αυτό είναι εύκολο να το λες και να το γράφεις και πολύ δύσκολο να γίνει στην πράξη. Όταν ξέρεις πως σε κάθε ματς παίζεις απέναντι σε 15 που έχουν ως μοναδικό στόχο να σε σταματήσουν με το έτσι θέλω.

Όταν χρειάζεται ο Μαρτίνς και οι παίκτες του να είναι σε κάθε ματς στο 100%, όταν χρειάζεται να παίζουν στο άδειο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω της… εξυγίανσης. Ντέρμπι όπως το αυριανό με τον Παναθηναϊκό που βεβαίως έχει περάσει στα ψιλά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνς και οι ερυθρόλευκοι όμως οφείλουν να παλεύουν σε κάθε αγώνα κόντρα σε όλους. Οφείλουν να μην σκεφτούν ποτέ ως άλλοθι την διαιτησία, παρότι είναι ουσιαστικά αντίπαλοι τους και αυτοί. Πρέπει να τους νικήσουν όλους, πρέπει και αυτοί να δώσουν την «μάχη» τους μέχρι τέλους.

Υ.Γ. Έρχονται εκπλήξεις. Μην βγείτε το βράδυ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ