Βέλεθ: «Σημαντική νίκη, είμαστε σε καλό δρόμο»

Βέλεθ: «Σημαντική νίκη, είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Βέλεθ τόνισε στις δηλώσεις του πως η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν σημαντική, ωστόσο σημασία παίζει και η διάρκεια της ομάδας.

Ο Άρης επικράτησε με 4-2 του ΠΑΟΚ  για τη 17η αγωνιστική της Superleague με τον Φραν Βέλεθ να πετυχαίνει το τέρμα που έδωσε προβάδισμα στον Άρη, κάνοντας το 2-1.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο αμυντικός των κιτρίνων τόνισε πως η νίκη επί του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν σημαντική, αλλά παίζει ρόλο και η διάρκεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλεθ στη NOVA:

Για το που αποδίδει την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Τα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε καλά. Είναι για μένα σημαντικό που ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Σφιντέρσκι. Στην συνέχεια, ανεβήκαμε ψηλά και μετά την ισοφάριση παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας».

Για το τι αλλάζει μετά από αυτήν την νίκη: «Ήταν σημαντικό που αποφασίσαμε να πρεσάρουμε. Τα πρώτα λεπτά δεν πιέζαμε και ήμασταν χαλαροί».

Τι σημαίνει για τον Άρη αυτή η νίκη και η 4η θέση: «Οπωσδήποτε είναι σημαντική νίκη αλλά πάντα υπάρχουν παιχνίδια που είναι εξίσου σημαντικά, όπως αυτό με την Ξάνθη για το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Το θέμα είναι η διάρκεια της ομάδας».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Κάναμε κάποια λάθη αλλά με την άφιξη του προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ, έχουμε μόνο μια ήττα. Αυτό που ψάχνουμε ως προς την διάρκεια της ομάδας, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά όποτε έρχεται η οικογένεια μου να με δει, πετυχαίνω γκολ. Το αφιερώνω στην γυναίκα μου».

Για το αν έχει σκεφτεί να παίξει πιο μπροστά: «Προτιμώ στόπερ. Μου αρέσει το… ξύλο».

Για την νίκη και αν θα την γιορτάσει στα μπουζούκια: «Γνωρίζω αλλά είναι εδώ οι οικογένεια μου και πρέπει να περάσω χρόνο μαζί της».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη: «Θα προτιμούσα να μην κάνω κάποιο σχόλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ