Χαριστέας: «Το πιο σημαντικό η συσπείρωση»

Χαριστέας: «Το πιο σημαντικό η συσπείρωση»

Για τον παλμό του κόσμου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας στον φακό της Nova.

Με δηλώσεις του στα κανάλια της Novasports ο Άγγελος Χαριστέας ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των κίτρινων τόνισε πως πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας παραμένουν η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά πλάνα του Άρη.

Για το ντέρμπι «Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε την χρονιά με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα μέσα στις γιορτές. Όλα τα παιδιά κατάλαβαν πόσο σημαντικό ματς ήταν για τη συνέχεια. Και σαν ντέρμπι και βαθμολογικά. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι δυο νίκες για μένα, μια ως παίκτης και μια τώρα ως διοίκηση. Έχουμε λίγο χρόνο να χαρούμε, έχουμε μπροστά την Ξάνθη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης για την ομάδα μας».

Για το τι οδήγησε στη νίκη: «Συσπείρωση, αυτό ήταν το σημαντικό. Ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του ενωμένο με αυτό τον παλμό. Δίνουν και οι παίκτες το κάτι παραπάνω ειδικά σε ντέρμπι όταν βλέπουν τέτοια στήριξη. Έχουμε δύσκολη συνέχεια κι εγώ σκέφτομαι ήδη το μέλλον. Λίγο να διασκεδάσουν τα παιδιά για σήμερα και μετά πάλι ο στόχος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Χαίρομαι διπλά γιατί όταν προσπαθείς, δουλεύεις για να μεταδώσεις πράγματα και οι παίκτες το καταλαβαίνουν τότε χαίρεσαι διπλά. Ήμαστε ένα ενωμένο γκρουπ. Δεν θα είναι εύκολο, είναι δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες ακουμπάνε την εξάδα, αλλά εξαρτάται από εμάς. Έχουμε καλό σύνολο και δουλεύουμε να γίνουμε καλύτεροι.. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την έξοδο στην Ευρώπη και το Κύπελλο».

Για το πριμ που υποσχέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης: «Εγώ δεν ξέρω για το πριμ, δεν ήμουν μέσα (σ.σ. γέλια)».

Για το κακό πρώτο διάστημα του Άρη στο παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε άσχημα ο ΠΑΟΚ είχε υπεραριθμία στο κέντρο. Ισορροπήσαμε φέρνοντας τον Λάρσον λίγο πιο πίσω. Πιέσαμε λίγο πιο ψηλά και αυτό φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν το άντεξε, είχε πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε ,προβληματίσαμε τον ΠΑΟΚ, πετύχαμε δυο γκολ και κλειδώσαμε το ματς».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας: «Με τον νέο προπονητή θέλαμε να περάσουμε ότι αν δεν μπορούμε να νικήσουμε τότε να μην χάνουμε. Αυτό το δείχνουμε σε όλα τα ματς. Φέτος δεν έχουμε χάσει στην Αθήνα και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει Ευρώπη. Δεχόμαστε κάποια εύκολα γκολ αλλά φτιάχνουμε μια νέα ομάδα. Αλλάξαμε το σύστημα μέσα στην χρονιά και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει αμέσως δεκτό. Δεν είναι εύκολο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Εμείς όμως δουλεύουμε για να έχουμε σταθερότητα. Όταν μπούμε με το καλό στα πλέι-οφ με το ίδιο στυλ που παίζουμε ίσως μας συμφέρει γιατί είναι ένα νέο μίνι πρωτάθλημα».

Για τις μεταγραφές: «Πήραμε επιθετικό γιατί θέλαμε να έχουμε μπακ-απ λόγω αλλαγής συστήματος. Πρωτεύον για μένα είναι οι αποδεσμεύσεις. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις αλλά είναι δύσκολο. Εφόσον γίνει αυτό θα έχουμε την άνεση να κάνουμε κινήσεις. Δεν θέλω όμως βεβιασμένες κινήσεις γιατί θέλουμε παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ