Ένινγκ: «Με αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο δεν υπάρχει όριο»

Ένινγκ: «Με αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο δεν υπάρχει όριο»

Για τη χαρά που έδωσε ο Άρης στους φιλάθλους του με την εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ μίλησε ο Γερμανός τεχνικός.

Περιχαρής εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη με 4-2 του Άρη επί του ΠΑΟΚ και ακόμη περισσότερο για την απόδοση της ομάδας του. Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο των κίτρινων και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ καλή μέρα για τον Άρη και όλους γύρω από τον σύλλογο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για σήμερα, γιατί με αυτή τη νίκη κατακτήσαμε τις καρδιές των φιλάθλων μας. Ξέρω τη σημασία αυτών των ντέρμπι και πως μπορείς να δώσεις ένα μήνυμα στην πόλη. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και ο τρόπος, που ήταν αντάξιος.

Με τον κόσμο δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Θα την απολαύσουμε σήμερα αυτή τη βραδιά, αλλά έχουμε ένα σημαντικό ματς Κυπέλλου, ένας θεσμός που θέλουμε να κατακτήσουμε. Δεν είναι εύκολο τίποτα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, η εικόνα του αγώνα μιλάει μόνη της για το τι έγινε».

Για τη συνέχεια της χρονιάς: «Είμαστε σε ένα μονοπάτι. Όταν ήρθα εδώ είχαμε πέντε βαθμούς, τώρα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να εξαρτιόμαστε από άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα είναι διψασμένη να πετύχει. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και όλο τον οργανισμό. Έτσι δεν υπάρχει όριο. Νιώθω κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Για την αποτελεσματικότητα του Άρη: «Τέτοια ματς τα κρίνουν οι λεπτομέρειες. Και οι παίκτες που βγαίνουν μπροστά σε αυτά τα ντέρμπι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάποιος που χάνει ευκαιρίες σε κάποιο ματς, στα ντέρμπι να είναι πιο συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός. Το πρέσινγκ από τους δύο επιθετικούς ψηλά δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ, αλλά η συνέχεια του αγώνα και σε αυτό το γήπεδο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».

Για το πώς αντέδρασε ο ίδιος: «Χαίρομαι ιδιαίτερα πάντα, όταν κερδίζει η ομάδα μου, δεν είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα. Ήμασταν σε ένα γήπεδο που όλοι απόλαυσαν ότι έγινε σήμερα, απελευθερώνονται μεγάλα συναισθήματα, αν κάποιος προπονητής δεν το ζει όπως πρέπει, τότε ας αφήσει την δουλειά του».

Για το ότι ο Άρης «έσπασε» το αήττητο του ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν δικό μας σερί, οπότε δεν ήταν κάτι πρωτεύον για μένα. Θέλαμε να ανταμείψουμε τους εαυτούς μας και να διευρύνουμε το δικό μας σερί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ