Δεληζήσης: «Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα»

Δεληζήσης: «Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα»

Τη δυναμική παρουσία του κόσμου του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο αρχηγός των κίτρινων.

Ο Γιώργος Δεληζήσης μετά τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου των κίτρινων, που δημιούργησε για άλλη μια φορά μοναδική ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αρχηγός του Άρη αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι είχε… υποσχεθεί σε παοκτσήδες φίλους του πως θα τους στεναχωρήσει με τη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως τώρα προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη που ακολουθεί.

«Είναι μια σπουδαία νίκη. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν θέλω να σταθώ στο πώς παίξαμε, αλλά στην καυτή ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο κόσμος ήταν τρομερός. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Ήταν μαγικό αυτό που έγινε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, σε όσους αγαπούν τον Άρη και στις οικογένειές μας».

Για το πώς εξελίχθηκε το ματς: «Στην αρχή ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε. Του δώσαμε χώρο, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Γυρίσαμε το παιχνίδι και μετά το 2-1 το πιστέψαμε. Για μένα το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το επόμενο. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε σπουδαία παιχνίδι με αρχή το παιχνίδι του Κυπέλλου, πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό για να κερδίσουμε».

Για την αίσθησή του πριν το παιχνίδι: «Στους παοκτσήδες φίλους μου στη Γαλατινή είχα πει ότι θα τους στεναχωρήσω και θα κερδίσουμε. Κράτησα τον λόγο μου, όμως με αγαπάνε. Έχει αλλάξει η ομάδα και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Την πατήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια γιατί νομίζαμε ότι θα τα κερδίζαμε εύκολα. Αν είχαμε την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και σε άλλα ματς, σίγουρα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ