Με Μπα και Βαλμπουενά, Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Με Μπα και Βαλμπουενά, Ποντένσε ο Ολυμπιακός

To10.gr αποκαλύπτει την 11άδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη (19:30) δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

To10.gr δύο ώρες πριν τη μεγάλη μάχη των δύο αιωνίων σας αποκαλύπτει την 11άδα με την οποία παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος στο αποψινό ντέρμπι. Ο Ιβηρας τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Μπα, με τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ να βρίσκεται στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Στην αρχική 11άδα ξεκινούν επίσης οι Ματιέ Βαλμπουενά και Ντάνιελ Ποντένσε.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε ρόλο 10αριού θα είναι ο Βαλμπουενά, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ