Προκλητικός στο VAR ο Σιδηρόπουλος (vid)

Προκλητικός στο VAR ο Σιδηρόπουλος (vid)

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος στέλνει τον Γκεστράνιους στο VAR μόνο όταν υπάρχει πέσιμο στην περιοχή του Ολυμπιακού και όχι σε αυτή του Παναθηναϊκού.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Φινλανδό διαιτητή Γκεστράνιους, αλλά και από τους διαιτητές στο VAR στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Σε δύο φάσεις, μία στην περιοχή του Ολυμπιακού και μία στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Φινλανδός διαιτητής, αλλά και ο Σιδηρόπουλος από το VAR λειτούργησαν με διαφορετικό τρόπο. Ο Σιδηρόπουλος που στις ημέρες της αποχής είχε κάνει εκείνες τις περιβόητες δηλώσεις εναντίον του Ολυμπιακού.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, σε μια φάση που έγινε στην περιοχή του Ολυμπιακού με τον Καμαρά να διώχνει κανονικά την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο Μπουζούκης και τη φάση να είναι ξεκάθαρη, ο Σιδηρόπουλος κάλεσε τον Γκεστράνιους για να τσεκάρει αν υπάρχει πέναλτι. Επαναλαμβάνουμε, σε φάση που ο Καμαρά έχει διώξει καθαρά την μπάλα και μετά γίνεται επαφή με τον Μπουζούκη.

Αντίθετα, ο Σιδηρόπουλος δεν κάλεσε καν τον διαιτητή του αγώνα να πάει στο VAR στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στη φάση που ο Ομάρ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Πούγγουρας τον τράβηκε αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν είδε τίποτα και δεν έκρινε πως ο Γκεστράνιους πρέπει να δει τη φάση.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως αν η περιοχή είναι «κόκκινη» ή «πράσινη» από τον Σιδηρόπουλο. Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σιδηρόπουλος έδειξε και πάλι την… ευαισθησία του σε πέσιμο του Μακέντα στην περιοχή, καλώντας ξανά τον Γκεστράνιους να δει τη φάση, με τον Φινλανδό να δείχνει να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Δείτε τη φάση του 40′ με το πέσιμο του Ομάρ από το τράβηγμα του Πούγγουρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ