Μάντζιος: «Στόχος μας είναι η σωτηρία»

Μάντζιος: «Στόχος μας είναι η σωτηρία»

Ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, μίλησε για το διπλό της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος είναι η παραμονή, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο -1 από την εξάδα.

Η Λαμία συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι της, έχοντας υποστεί μόλις 1 ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδα, που στην αρχή της χρονιάς απομακρύνθηκε από τον Πανιώνιο, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκίνησε δυναμικά για εμάς το ματς, είχαμε τον έλεγχο και στην δεύτερη μας τελική κάναμε το γκολ. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα πράγματα.

Συγχαρητήρια και στον Θεοδωρόπουλο που κράτησε ανέπαφη την εστία στην φάση του Παπανικολάου. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αλλά ανταπεξήλθαμε σωστά.

Κάναμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Η συμφωνία που έχω κάνει με τον πρόεδρο είναι να σωθεί η ομάδα, αυτός είναι ο στόχος. Όσο παίρνουμε βαθμούς και ανεβαίνουμε κοιτάμε και κάτι καλύτερο. Στόχος είναι η σωτηρία όμως».

Για τη διαφορά στην ενδεκάδα του Πανιωνίου και τον Τουράμ που δεν έπαιξε ανέφερε: «Δεν φάνηκε να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή. Για τον Τουράμ, υπάρχει επαφή του παίκτη με άλλη ομάδα.

Ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή και αυτό είναι παράπτωμα. Έχει ρήτρα ο παίκτης και αν καταβληθεί η ρήτρα θα φύγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ