«Συμφωνία Κιέβο – Βαγιαδολίδ, για να σπάσει ο δανεισμός του Μπάρμπα»

«Συμφωνία Κιέβο – Βαγιαδολίδ, για να σπάσει ο δανεισμός του Μπάρμπα»

O Φεντερίκο Μπάρμπα, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, συμφωνήθηκε να επιστρέψει στην Κιέβο Βερόνα, με την Βαγιαδολίδ να μην τον υπολογίζει, ενώ ο 26χρονος όπως αναφέρεται από τα διεθνή μέσα, θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο 26χρονος θα επιστρέψει στην Κιέβο Βερόνα, όπου ανήκει, καθώς δεν υπολογίζεται στην Βαγιαδολίδ.

Οι δύο ομάδες μάλιστα ήρθαν σε συμφωνία για να σπάσει ο δανεισμός του Μπάρμπα, μιας και δεν υπολογίζεται στο «Θορίγια» και έχει χάσει την θέση του. Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί σημειώνουν το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ΑΕΚ αλλά και από την Ουντινέζε, με την ομάδα της Βερόνα να επιθυμεί να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Η Ένωση από τη μεριά της πάντως φαίνεται να αναζητά και εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, με τον 26χρονο στόπερ να έχει ως προτεραιότητα τη Serie A.

Αναλυτικά ό,τι αναφέρει το δημοσίευμα: «Η Βαγιαδολίδ και η Κιέβο Βερόνα κατέληξαν σε συμφωνία για τον τερματισμό του δανεισμού του Φεντερίκο Μπάρμπα, με τον Ιταλό να παραχωρείται εκ νέου.

Ο Μπάρμπα δεν κατάφερε να πείσει στην ισπανική ομάδα ούτε ως αριστερός μπακ, αλλά ούτε ως κεντρικός αμυντικός.

Και γι’ αυτό η Βαγιαδολίδ αποφάσισε να επιστραφεί ο Μπάρμπα στην Κιέβο. Ο Μπάρμπα, έχει προτάσεις από την ΑΕΚ και την Ουντινέζε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ