Ζαχίντ: «Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Ζαχίντ: «Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την εικόνα του Τριφυλλιού απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε είχε η ομάδα του.

Στα δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γκίας Ζαχίντ μετά την ήττα του Τριφυλλιού με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι οι Πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξαν καλά και αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε κατοχή της μπάλας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε κατοχή, αλλά ούτε ο αντίπαλος είχε, δεχτήκαμε γκολ όμως… Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως έπεσε η απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο: «Η αλήθεια είναι πως το πλάνο μας ήταν να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε με ένταση, με πάθος και επιθετικά. Αυτό κάναμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά κι εμείς δείξαμε πως έχουμε ποιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βρούμε κάποιες μακρινές μπαλιές, αλλά δεν δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις από καμία πλευρά, θα το χαρακτήριζα βαρετό το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα προλάβει τα πλέι οφ: «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς σε προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούμε να συνεχίσουμε καλά, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τις νίκες. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ. Πρέπει ιδιαίτερα στους πιο δύσκολες αγώνες να κάνουμε το παν για να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο γκολ: «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια, όμως είμαστε σε θέση να βελτιωθούμε με στόχο να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του: «Βελτιώνομαι, αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω φτάσει στο 100%, θέλω να παίζω περισσότερο και είναι καλά το γόνατό μου τώρα πια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ