Πρώτη ήττα σε ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό

Πρώτη ήττα σε ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, με το γκολ του Ελ Αραμπί να κρίνει την αναμέτρηση, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο Φάληρο. Αυτό το γκολ, του Μαροκινού επιθετικού του Ολυμπιακού, σήμανε και την πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε χάσει έως τώρα σε όλο τον πρώτο γύρο από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχοντας σε αυτά τα παιχνίδια δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Είχε έρθει ισόπαλος με 1-1 στο ματς με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας στο φινάλε με πέναλτι του Μολό, ενώ είχε καταφέρει να φύγει με το 2-2 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε ματς που δέχτηκε την ισοφάριση στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Τη μεγάλη του νίκη την είχε πετύχει απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όταν έχανε με 2-0 και κατάφερε να φτάσει σε ανατροπή με γκολ των Μακέντα, Περέα και Κολοβέτσιου.

Στο Φάληρο ήρθε η πρώτη ήττα, αλλά για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός, κοίταξε στα ίσια μια ομάδα με πολλαπλάσιο του δικού του μπάτζετ, αλλά λύγισε από το γκολ του Ελ Αραμπί στο 74’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ