Βόμβες στο λιμάνι για ΠΑΟΚ: Ξεφτιλιστήκατε και είστε σε πανικό

Βόμβες στο λιμάνι για ΠΑΟΚ: Ξεφτιλιστήκατε και είστε σε πανικό

Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κάνει τη… νύχτα-μέρα!

Τη… νύχτα-μέρα προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ και ο επικοινωνιακός μηχανισμός του έπειτα από την 17η στροφή του πρωταθλήματος. Αυτή που έφερε την τεσσάρα στο Κλεάνθης Βικελίδης και το γκρέμισμα από την κορυφή, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Οι Θεσσαλονικείς κατασκεύασαν ένα ολόκληρο αφήγημα αναφορικά με τις διαιτησίες των δύο ματς. Από εκείνα που δίνουν την αίσθηση εικονικής πραγματικότητας. Η αντίδραση λοιπόν ήρθε ακαριαία από το μεγάλο λιμάνι. Εκεί όπου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν πριν από λίγο:

«Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχετε εξειδικευθεί εκτός από τις τριγωνικές σχέσεις και τα παραρτήματα, στα παραμύθια και επειδή πρώτη φορά αναγκάστηκε μετά τις καταγγελίες μας, Έλληνας διαιτητής να σας παίξει 50-50, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια όλων των Ελλήνων και είστε σε πανικό. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητες σας, όμως πρέπει επιτέλους να θυμηθεί και να ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που σας περιέβαλε μέχρι τώρα με ασυλία.

Όσο για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ, τον Σιδηρόπουλο, τον παρατύπως αποσπασμένο από την ΕΛΑΣ στην ΕΠΟ του δικού σας Γραμμένου, του διαιτητή που έκανε καμπάνια με sms κατά του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα ορίστηκε στο VAR του αγώνα μας, δεν του πέρασε. Δεν το πετύχατε. Διέκοψε δυο φορές τον αγώνα και γελοιοποιήθηκε προσπαθώντας να ανακαλύψει πέναλτι! Ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο σε αντίστοιχες αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα των επιβεβλημένων αποφάσεων από τις υπερεθνικές ομοσπονδίες για να περισώσουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ριζικές αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ