Δυσκολεύει του Μπάρμπα στην ΑΕΚ, στο «κόλπο» και η Ουντινέζε

Δυσκολεύει του Μπάρμπα στην ΑΕΚ, στο «κόλπο» και η Ουντινέζε

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα που αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ουντινέζε.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός βασικούκεντρικού αμυντικού που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα «θωρακίσει» τα μετόπισθεν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο «εκλεκτός» της Ένωσης και του Μάσιμο Καρέρα δεν είναι άλλος από τον Φεντερίκο Μπάρμπα, ωστόσο δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του στην ΑΕΚ.

Ο παίκτης φέρεται να προτιμάει την Ιταλία και όχι την Ελλάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ λέγεται πως βρίσκεται στην Ιταλία, για να ολοκληρώνει το διαζύγιό του με την Βαγιαδολίδ και να μετακομίζει στην Ουντινέζε.

Η ιταλική ομάδα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Μπάρμπα, αλλά όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, εφόσον η Κιέβο τα βρήκε με την Βαγιαδολίδ για τη διακοπή του δανεισμού του, πλέον απομένει μόνο να αποδεχτεί η ομάδα της Βερόνα την πρόταση της Ουντινέζε.

Αυτή αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που τη δεδομένη χρονική στιγμή καλύπτει την Κιέβο και όλα δείχνουν πως ο Μπάρμπα οδεύει προς το Ούντινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ