Προπαγάνδα από τα lidl από τον Λαλάκη… (vids)

Προπαγάνδα από τα lidl από τον Λαλάκη… (vids)

Σε πανικό οι… εξυγιαντές προσπαθούν να αποδείξουν πως ήταν πέναλτι του Μακέντα. Και στην σύγκριση με το πέναλτι του Βαλμπουενά με την Τότεναμ διασύρονται ακόμη περισσότερο.

Δεν το έχουν και ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά η προσπάθεια τους είναι φιλότιμη. Τόσο μπορούν, τόσο κάνουν.

Τα λεφτά είναι πολλά από τον Ιβάν της καρδιάς τους και έτσι το επίσημα πλέον σάιτ του Ρώσου ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει την νύχτα-μέρα για να δικαιολογήσει αυτό που έρχεται. Το τέλος τους.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί χωρίς σπρώξιμο και… εξυγίανση να πάρει το πρωτάθλημα για αυτό και μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής προσπαθούν εναγωνίως τα βαριά «νεροπίστολα» του Ιβάν και οι πρώην… Πανιώνιοι να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Ολυμπιακού. Και να επιδιώξουν να οδηγήσουν το πρωτάθλημα σε διακοπή τώρα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες κάθε τρεις μέρες.

Από την ώρα που ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ και έπιασε κορυφή στο πρωτάθλημα έπιασε «δουλειά» ο Λαλάκης.

«Είδε» πέναλτι ο Λαλάκης στον Μακέντα και προσπάθησε να ξεσηκώσει τον κόσμο. Συμφώνησε μαζί του και ο αμισθί Κάκος στα… παρατράγουδα των αθλητικών στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Εκεί που μαζεύονται όλοι οι αντι-Ολυμπιακοί και κάθε μορφής υπάλληλοι και κλαίνε την μοίρα τους βλέποντας τον Ολυμπιακό να πηγαίνει κόντρα σε όλους και να τους νικά!

Στο επίσημο σαιτ του Ιβάν Σαββίδη σήμερα ο Λαλάκης έβαλε το πέναλτι που κέρδισε ο Βαλμπουενά στο ματς με την Τότεναμ. Αφού πρωτίστως συγχαρούμε τον Λαλάκη που βλέπει και Τσάμπιονς Λιγκ ελέω Ολυμπιακού θα τον βοηθήσουμε στο να καταλάβει το ποδόσφαιρο. Βλέπετε, υποτίθεται πως ξέρει μπάσκετ, ως πρώην πρασινοφρουρός.

Έβαλε λοιπόν την φάση αυτή με το πάτημα στον Βαλμπουενά που σωστά έδωσε πέναλτι ο διαιτητής για να μας πει πως θα έπρεπε να δοθεί και στον Μακέντα.

Προπαγάνδα από τα lidl ως συνήθως από τον Λαλάκη. Ουδεμία σχέση άλλωστε δεν έχει η μια φάση με την άλλη. Στο ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, ο Βαλμπουενά είναι κάτοχος της μπάλας, ο Βερτόκεν πάει από πίσω να τον μαρκάρει και τον πατάει ρίχνοντας τον κάτω.

Στο Καραισκάκη η μπάλα περνάει από τον Μπα που γυρνάει για να την πάρει, ο Σενεγαλέζος και ο Μακέντα που είναι πίσω του πατάνε για να πάρουν θέση και να διεκδικήσουν την μπάλα και εκεί ο Μπα πατάει τον Ιταλό που ποτέ δεν είχε κατοχή της μπάλας. Ο Μακέντα με το άγγιγμα πέφτει κάτω ελπίζοντας σε πέναλτι.

Η σύγκριση είναι μέρα με την νύχτα αλλά ο Λαλάκης και οι… λαλάκηδες που δεδομένα το ξέρουν και το καταλαβαίνουν ενδιαφέρονται για την λάσπη. Σε αυτή που κυλιούνται καθημερινά…

Τα πέναλτι που δίνει ο Σιδηρόπουλος για τον «δικό του» ΠΑΟΚ, αυτά έχει συνηθίσει ο Λαλάκης να τα βλέπει να δίνονται πέναλτι στην ομάδα του αφεντικού του.
Απλά πράγματα. Συνεχίστε να διασύρεστε.

Υ.Γ. Λαλάκη το εμετικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την δολοφονία του οπαδού το άκουσες ή δεν στο επιτρέπει ο Ιβάν;

 Η φάση του Μακέντα στο 2.50:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ