«Παρών» ο Μολέδο στην προπόνηση

«Παρών» ο Μολέδο στην προπόνηση

Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή εναντίον των πράσινων

Ο Ροντρίγκο Μολέδο επέστρεψε από τη Βραζιλία και ήταν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, με τον Βραζιλιάνο άσο να περιμένει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της μεταγραφής του. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή εναντίον των πράσινων και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται, στην ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι έχουν δεχθεί δύο προτάσεις (κοντά στις 500.000 ευρώ) για τον έμπειρο κεντρικό μπακ. Η μία είναι από την Ιντερνασιονάλ (που προσπαθεί να πάρει τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι) και η άλλη από τούρκικη ομάδα. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Τουρκία, που ανέφεραν ότι η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού.

Στη Βραζιλία πάντως θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ιντερνασιονάλ και πως ο παίκτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ