«Ενδιαφέρεται για Κούτρη η Φενερμπαχτσέ»

«Ενδιαφέρεται για Κούτρη η Φενερμπαχτσέ»

Οι Ιταλοί διατηρούν το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ τους και μάλιστα γράφουν ότι η Φενερμπαχτσέ μπήκε δυναμικά στην απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ.

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι, με τους Ιταλούς να γράφουν καθημερινά για τον Ελληνα μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα οι Παρτενοπέι θέλουν να αποκτήσουν τον 24χρονο μπακ από τον Ολυμπιακό ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας ωστόσο στη συμφωνία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το «calcionapoli24.it», όμως, η Νάπολι δεν παίζει μόνη της, καθώς για την περίπτωση του αριστερού μπακ των Πειραιωτών φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης η Φενερμπαχτσέ. «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, με την Φενέρ να έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί. Η τούρκικη ομάδα ψάχνει για αριστερό μπακ, με τον Κούτρη να είναι ένας από τους παίκτες που «κοιτάζει», σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας οι Ιταλοί έγραφαν ο Λεονάρντο Κούτρης είναι πλέον το Νο.1 στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι και απομένει η τελική έγκριση του Τζενάρο Γκατούζο για να προσεγγίσει τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ