«Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για Μπάρμπα»

«Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για Μπάρμπα»

Νέο ιταλικό δημοσίευμα που πρόσκειται στα νέα της Ουντινέζε, αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για τον Φεντερίκο Μπάρμπα, καθώς η Ένωση του προσφέρει θέση βασικού.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι δεδομένο πλέον ότι επιστρέφει στην Κιέβο Βερόνα μετά το δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του.

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον 26χρονο αμυντικό εκ νέου δανεικό, με την Ουντινέζε να έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει όμως η ιστοσελίδα «tuttoudinese», τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα της απόκτησής του, μιας και του προσφέρει θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttoudinese», που ασχολείται με θέματα της ομάδας του Φρίουλι, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι επαφές της Ουντινέζε με τη Κιέβο συνεχίζονται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα. Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά την ισπανική εμπειρία και τη Βαγιαδολίδ, αρέσει στους «μπιανκονέρι». Το προβάδισμα αυτή τη στιγμή όμως, το έχει η ΑΕΚ, η οποία του δίνει θέση βασικού. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ