Παναιτωλικός: «Διαζύγιο» με Καμαρά!

Παναιτωλικός: «Διαζύγιο» με Καμαρά!

Ο Καμαρά ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό λόγω ενός προσωπικού ζητήματος και το αίτημά του έγινε δεκτό από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλχασάν Καμαρά ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αγρινίου, ο παίκτης λόγω ενός προσωπικού ζητήματος ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ του συλλόγου, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό από τα «Καναρίνια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτό το αίτημα του Αλχασάν Καμαρά για λύση της συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή αυτό το “αντίο”. Δυστυχώς, πολύ δύσκολοι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και του Αγρινίου γενικότερα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναιτωλικό.

Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη μέρα όσο αναφορά την καριέρα μου αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά και να επιστρέψω. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Πάμε Παναιτωλικάρα!!!».

Ευχαριστούμε τον Καμαρά για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό και ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ