Κέρκυρα : Ανατροπή και παραμονή Σιόντη

Κέρκυρα : Ανατροπή και παραμονή Σιόντη

Αν και όλα συνηγορούσαν στην αποχώρηση του Στέφανου Σιόντη από την Κέρκυρα, εντούτοις ο Έλληνας μέσος τα βρήκε με τους Νησιώτες και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής (29/12) ο Στέφανος Σιόντης βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Κέρκυρα, καθώς ο Έλληνας μέσος απείχε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για την αποχώρηση του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (29/12) υπήρξε κύκλος επαφών μεταξύ του 30χρονου άσου και των Νησιωτών, με τους διοικούντες της ομάδας να του δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνει στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα και τελικά συμφώνησαν να πορευθούν μαζί μέχρι, τουλάχιστον, το καλοκαίρι. Τότε, άλλωστε, λήγει το συμβόλαιο του Έλληνα χαφ και όπως είναι λογικό θα γίνει συζήτησης ανανέωσης μόνο αν η Κέρκυρα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Σιόντης είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Κέρκυρας τη φετινή σεζόν, έχοντας αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια του α’ γύρου της Σούπερ Λιγκ, ενώ σκόραρε το μοναδικό του γκολ τη φετινή σεζόν την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ