Μεμίσεβιτς κοιτάζει για την άμυνα η ΑΕΚ (vid)

Μεμίσεβιτς κοιτάζει για την άμυνα η ΑΕΚ (vid)

Ο Βόσνιος στόπερ της Γκρόνινγκεν βρίσκεται στη λίστα της «Ένωσης».

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στις αναζητήσεις της Ένωσης για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Ο λόγος για τον Σαμίρ Μεμίσεβιτς, τον Βόσνιο αμυντικό της Γκρόνινγκεν που μπορεί να αγωνιστεί εκτός από στόπερ, τόσο ως δεξί μπακ αλλά και αμυντικό χαφ.

Το RTV Noord γράφει πως «πηγές από την πλευρά του παίκτη αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα ήθελε δανεικό τον ποδοσφαιριστή για έξι μήνες με οψιόν αγοράς». Ωστόσο, στο ίδιο Μέσο ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόνινγκεν, Μαρκ Γιαν Φλέντερους τονίζει πως «οι Έλληνες δεν υπέβαλαν επίσημη πρόταση». Ο μάνατζερ του Μεμίσεβιτς από την πλευρά του «αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον και σημειώνει “όσο δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα”».

Ο 26χρονος στόπερ (γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1993) έχει συμβόλαιο με την Γκρόνινγκεν ως το καλοκαίρι του 2021 και κοστολογείται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει παίξει συνολικά σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει τρία γκολ. Έχει ύψος 1.85 μ., ανήκει στην ολλανδική ομάδα από το 2016, ενώ είναι και τρεις φορές διεθνής. Συνολικά με την Γκρόνιγκεν έχει 104 συμμετοχές 9 γκολ και 2 ασίστ, ενώ επίσης έχει παίξει στην Ράντινγκ (60 συμμετοχές – 6 γκολ), στην Τελεόπτικ (12 συμμετοχές – 1 γκολ) και Σλόμποντα (10 συμμετοχές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ