«ΠΑΟΚ για Γιόνι Γκονζάλεζ»

«ΠΑΟΚ για Γιόνι Γκονζάλεζ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record, η Μπενφίκα ολοκληρώνει την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ, Γιόνι Γκονζάλεζ και θα τον παραχωρήσει δανεικό, με μία από τις υποψήφιες ομάδες να είναι ο ΠΑΟΚ.

Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται ότι απασχολούν την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Γιόνι Γκονζάλες σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ από την Κολομβία (με ύψος 1,84μ.) ανήκει στην Μπενφίκα, στην οποία υπέγραψε ως ελεύθερος από τη Φλουμινένσε. Με τη φανέλα της τελευταίας αγωνίστηκε για έναν χρόνο έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 42 επίσημα ματς στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τη «Record», πιθανοί προορισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε, είναι η Μπορντό, η Γρανάδα, η Μπέτις και ο ΠΑΟΚ, που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Ο Γιόνι Γκονζάλες ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εμβιγάδο, προτού μετακομίσει στην Τζούνιορ Μπαρανκίγια, με την οποία κατέγραψε 51 συμμετοχές με εννιά γκολ και δύο ασίστ, ενώ επόμενος σταθμός του 25χρονου εξτρέμ ήταν η Φλουμινένσε.

Με τον σύλλογο της Βραζιλίας ο Γιόνι Γκονζάλεζ κατέγραψε 42 εμφανίσεις με εννιά γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο την 1η Ιανουρίου το συμβόλαιο του με την Φλουμινένσε εξέπνευσε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την Μπενφίκα για τετραετές συμβόλαιο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, μάλιστα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Λισαβόνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Μπενφίκα και στη συνέχεια να αναχωρήσει με την μορφή του δανεισμού, προκειμένου να πάρει ρυθμό και παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Λατινικής Αμερικής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ