Συνάντηση Αλαφούζου – Φούσεκ για τη διαιτησία

Συνάντηση Αλαφούζου – Φούσεκ για τη διαιτησία

Μετά την επιστολή στον Μέλο Περέιρα, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τσέχο υπερσύμβουλο της ΕΠΟ για να μιλήσουν για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού απ' αυτήν.

Μετά την επιστολή στον Μέλο Περέιρα, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τσέχο υπερσύμβουλο της ΕΠΟ για να μιλήσουν για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού απ’ αυτήν.

Στη συζήτηση του Αλαφούζου και του επιτετραμμένου της FIFA/UEFA συμπεριλήφθηκαν αρκετά θέματα αλλά βασικό μέλημα του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού ήταν η αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την αντιμετώπιση από τον Φωτιάδη.

Ο Αλαφούζος επισήμανε στον Φούσεκ ότι έχει συμπεριφερθεί με υπομονή και έχει στηρίξει το έργο της Επιτροπής Παρακολούθησης, όμως διαπιστώνει ότι η εποικοδομητική στάση δεν τυγχάνει σεβασμού. Ο Φούσεκ του μετέφερε κι εκείνος τον προβληματισμό του για τις παθογένεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως ευελπιστεί να αλλάξει η κατάσταση με τον χρόνο

Το ραντεβού έγινε σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και μια… προεργασία για τη συνάντηση των «Big 4» με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Ο Αλαφούζος, πάντως, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και επιλέγει να πηγαίνει θεσμικά. Και να μην προχωρά ως ΠΑΕ σε ανακοινώσεις, που θα ανεβάζουν τους τόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ