«Αρέσει στην Μαρσέιγ ο Καμαρά»

«Αρέσει στην Μαρσέιγ ο Καμαρά»

Γάλλος δημοσιογράφος στο twitter ανέφερε ότι ο Μαντί Καμαρά αρέσει πολύ στην Μαρσέιγ, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει κάποια κρούση στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μαντί Καμαρά, με τους Γάλλους δημοσιογράφους να βάζουν στο κόλπο της απόκτησής του Αφρικανού μέσου την Μαρσέιγ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε Γάλλος δημοσιογράφος στο twitter το βράδυ της Πέμπτης, ο άσος του Ολυμπιακού αρέσει πολύ στους Μασσαλούς, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν κάνει κάποια κρούση στην ομάδα του Πειραιά.

Στο εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρεται ότι οι Ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον μέσο από τη Γουινέα στα 20 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γραφτεί στον βρετανικό Τύπο ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για το Καμαρά.

Οι Αγγλοι μάλιστα είχαν αναφέρει ότι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είχε σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστας τον 22χρονο μέσο των Πειραιωτών και ετοιμαζόταν να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, η οποία θα έφτανε τα 17 εκατ. λίρες.

Ο Καμαρά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1.544 λεπτά συμμετοχής. Επαιξε σε 5 παιχνίδια των ομίλων του Champions League και είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι σε Τότεναμ και Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ