Αναβολή ζήτησε η Ξάνθη!

Να γλιτώσει με αναβολή προσπαθεί η Ξάνθη. Διεκόπη η εκδίκαση στην ΕΕΑ για να εξεταστούν τα αιτήματα των ομάδων. Από λεπτό σε λεπτό ανακοινώνει η Επιτροπή τι θα γίνει.


Αναβολή ζήτησε η Ξάνθη! | to10.gr

Η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη γίνεται αυτή την ώρα στην ΕΕΑ, με τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων ομάδων να δίνουν το παρών.

Οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας όμως μόλις ουσιαστικά ξεκίνησε η διαδικασία ζήτησαν νέα αναβολή με τη δικαιολογία ότι ο Συγγελίδης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδίκαση.

Η βαθμολογία του Top 5, «υποβιβάζει» τον ΠΑΟΚ: Τελευταίος! (vids)

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Ξάνθη αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελαν και θέλουν να… λάμψει η αλήθεια σχετικά με την αποκάλυψη για πολυϊδιοκτησία, όμως η ακριτική ΠΑΕ ζήτησε και πάλι αναβολή όπως συνέβη πριν από μερικούς μήνες.

Σημειωτέον ότι η Ξάνθη τόσο στην πρώτη εκδίκαση που πήρε αναβολή αλλά και τις μέρες που προηγήθηκαν της σημερινής, βιαζόταν να… τελειώσει γρήγορα η υπόθεση και να αποδείξει ότι είναι αθώα.

Η Επιτροπή από την πλευρά της δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα της Ξάνθης για αναβολή, ενώ η εκδίκαση διεκόπη, προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματα των ομάδων.

Πλέον αναμένεται να αποφασίσει η Επιτροπή για τα αιτήματα των ομάδων, με τη Ξάνθη να θέλει να… γλιτώσει μέσω αναβολής, ενώ ο ΠΑΟΚ και ακριτική ομάδα ζητάνε να μην είναι  ο Ολυμπιακός στην εκδίκαση, αλλά να παρουσιάσει αυτά που θέλει να πει και εν συνεχεία να αποχωρήσει, προκειμένου να μην υπάρξει αντιπαράθεση.

Το τρίτο αίτημα των εμπλεκομένων ομάδων είναι να φύγει και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρίσκεται στην εκδίκαση, με σκοπό να μιλήσει κατά της Ξάνθης.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ο Μαρτίνς και ο Τσιμίκας του έδωσαν τη νίκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο