«Να μην είναι ο Ολυμπιακός στην διαδικασία…»

«Να μην είναι ο Ολυμπιακός στην διαδικασία…»

Το μόνο μέλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την εκδίκαση στην ΕΕΑ για να μην μπορεί να τους κάνει ερωτήσεις!

Στριμωγμένοι στα σκοινιά, ΠΑΟΚ και Ξάνθη ψάχνουν τρόπο να σωθούν! Η διαδικασία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ξεκινήσει με την παρουσία βεβαίως και του Ολυμπιακού που άλλωστε είναι αυτός που έκανε την καταγγελία και έφερε στο φως το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης με «οσμή» πολυιδιοκτησίας.

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης προσπαθούν να βγάλουν εκτός διαδικασίας τον Ολυμπιακό!

Η Ξάνθη όπως αναφέραμε έχει ζητήσει αναβολή της εκδίκασης ενώ μαζί με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ επιδιώκουν να μην είναι στην εκδίκαση ο Ολυμπιακός. Το μόνο μέλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την εκδίκαση ώστε να μην μπορεί να κάνει ερωτήσεις.

Για ευνόητους λόγους ΠΑΟΚ και Ξάνθη θέλουν τον Ολυμπιακό εκτός, το θέμα βεβαίως είναι τι θα πουν στην Επιτροπή καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι στην διαδικασία και να θέτουν ερωτήματα.

Μιλάμε για μια υπόθεση άλλωστε που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ