Ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για Τσιμίκα η Νάπολι, δεν πουλάει ο Ολυμπιακός!

Ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για Τσιμίκα η Νάπολι, δεν πουλάει ο Ολυμπιακός!

Η Νάπολι κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα κι ετοιμάζει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοντεστό.

Η Νάπολι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τη φετινή σεζόν, καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν θέσει από πολύ νωρίς εκτός στόχων, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ετοιμάζει μεταγραφική «ρελάνς» τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι φέρεται να έχει κλείσει ήδη τον Ντέμε από τη Λειψία και τον Στάνισλας Λομπότκα από τη Θέλτα, ενώ ετοιμάζεται να «στρώσει» χρυσάφι στα πόδια του Κωνσταντίνου Τσιμίκα.

Μετά το δημοσίευμα της Tuttosport, πως ο Τσιμίκας είναι ο βασικός στόχος για το αριστερό άκρο της Νάπολι και όχι ο Κούτρης, ήρθε νέο δημοσίευμα από την Ιταλία στην επιφάνεια που αναφέρει ότι οι παρτενοπέι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Ολυμπιακό ακόμα και πάνω από 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους τον Γενάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως  ο επικεφαλής σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων, Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τα δημοσιεύματα γύρω από τον Τσιμίκα και στα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει απορρίψει ήδη μία πρόταση από τους Ναπολιτάνους που φημολογείται πως θα επιστρέψουν, κάνοντας ρελάνς με 16 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε για τον Τσιμίκα: «Έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την πρόθεση να τον πουλήσει», κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στη Νάπολι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού ο Έλληνας μπακ αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει 25 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα και το Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό με τη Νάπολι να είναι αυτή που «καίγεται» να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ