Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούγιας: «Ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης»

O Αλέξης Κούγιας αποχωρώντας από την εκδίκαση του σκανδάλου ΠΑΟΚ-Ξάνθης τόνισε πως «καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας και γιατί θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης»!

Κούγιας: «Ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης» | to10.gr

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ, με τον ιδιοκτήτη της ιστορικής ομάδας να ρίχνει την «βόμβα» αποχωρώντας! Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση θα γίνει στη 1.45μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε ξεκάθαρα για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης τονίζοντας πως έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη!

«Εμείς καταθέσαμε το δικόγραφο μας και την επιχειρηματολογία μας. Αναπτύσσουμε πως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης».

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκάθαρα ονομάτισε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης, μίλησε δηλαδή για πολυιδιοκτησία που ως γνωστόν τιμωρείται με υποβιβασμό!
Αυτή την σχέση άλλωστε θα εξετάσει η ΕΕΑ στην εκδίκαση της υπόθεσης που ξεκινά σε λίγη ώρα παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες ΠΑΟΚ και Ξάνθη για αναβολή ή τουλάχιστον αποκλεισμού του Ολυμπιακού.

Προσπάθειες που έπεσαν στο κενό.