To τοπογραφικό του 2003, ο Μάρκου και η… βόμβα με ΠΑΟ!

To τοπογραφικό του 2003, ο Μάρκου και η… βόμβα με ΠΑΟ!

Για γέλια και για κλάματα η υπόθεση που δημιουργήθηκε από τους… εξυγιαντές ώστε να «κλείσει» ξανά το Καραϊσκάκη. Που στηρίχθηκε ο αθλητικός δικαστής Μάρκου, ο γνωστός που πέρσι είχε αποφασίσει να συνεχιστεί το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ επειδή δεν είχε πέσει… βόμβα.

Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βάλλεται από παντού με βασικό στόχο την διάλυση του Ολυμπιακού! Με κάθε τρόπο, ωμά, ξεδιάντροπά!

Δεν υπολογίζουν τίποτα, όλοι πλέον στη «μάχη» κατά του Ολυμπιακού που έχει το θράσος να αντιστέκεται!

Έφτασαν στο σημείο να τον απειλούν με τιμωρία για αγώνα που έγινε χωρίς κόσμο. Μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο! Ούτε στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού δεν το είχαν πράξει αυτό οι τότε… εξυγιαντές.

Η πλάκα είναι πως μεθοδεύτηκε η διαδικασία για να φτάσει ο Ολυμπιακός να απολογείται για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο του σε ματς που ήταν τιμωρημένος και έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αθλητικός δικαστής που έστειλε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τον αναπληρωτή, Γ. Λαίνη να προχωρά σε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού, ήταν ο Μάρκου.

Που στηρίχθηκε ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ; Σε ένα τοπογραφικό του 2003 από τον περιβάλλοντα χώρο του Καραισκάκη! Για να προσπαθήσει να αποδείξει πως τα επεισόδια έγιναν σε χώρο που έχει ευθύνη ο Ολυμπιακός. Σε κεκλεισμένων των θυρών!

Μην μου πείτε όμως πως δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα Μάρκου; Ναι, καλά θυμάστε. Είναι ο αθλητικός δικαστής που πέρσι στο ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός που διεκόπη στην επανάληψη καθώς μπούκαραν οι οπαδοί του ΠΑΟ (για πολλοστή φορά) είχε αποφασίσει να συνεχιστεί το ματς από εκεί που διεκόπη!

Το είχε αιτιολογήσει μάλιστα πως δεν υπήρξε κάτι πολύ σοβαρό, όπως μια… βόμβα! Απίστευτα πράγματα! Βεβαίως η απόφαση του κατέρρευσε στον δεύτερο βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ