Βέρντε: Ιταλικά σενάρια για ενδιαφέρον από Μαγιόρκα και Λεγανές

Βέρντε: Ιταλικά σενάρια για ενδιαφέρον από Μαγιόρκα και Λεγανές

Ο Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Ντανιέλε Βέρντε ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ από την Ρόμα αλλά ακόμη δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με τα στατιστικά του να είναι αρκετά φτωχά στα 15 ματς που έχει αγωνιστεί ως τώρα. Δύο γκολ και τρεις ασίστ για τον Ιταλό εξτρέμ ο οποίος όμως φαίνεται πως δεν περνάει απαρατήρητος στο εξωτερικό και την Ισπανία όπου είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Βαγιαδολίδ.

Όπως αναφέρει το «calciomercato.com» η Μαγιόρκα και η Λεγανές αλλά και μια ομάδα από την Μπουντεσλίγκα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του με το δημοσίευμα να λέει συγκεκριμένα: «Το 2020 άρχισε δυνατά για τον Ντανιέλε Βέρντε με γκολ και ασίστ στο τελευταίο παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Δυο γκολ σε 15 ματς έχει ο ακραίος επιθετικός που μεγάλωσε στην Ρώμη και ο οποίος θα μπορούσε να φύγει από την Ελλάδα ακόμη και τώρα, νωρίς, στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Τον παρακολουθούν Μαγιόρκα και Λεγανές από την Ισπανία αλλά και ομάδες από την Μπουντεσλίγκα. Το επόμενο διάστημα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Η σκέψη του είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με τον ατζέντη του Βέρντε ο πελάτης του μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ»!

Θυμίζουμε ότι ο Βέρντε έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2022 και δεν πρόκειται να τον αφήσει η Ένωση αν δεν λάβει μια καλή προσφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ