Πέδρο Κόντε θέλει η Λεχ Πόζναν

Πέδρο Κόντε θέλει η Λεχ Πόζναν

Οι Πολωνοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για τον μπόμπερ της… λίμνης και πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος

Συνεπέστατος, στο δύσκολο. Σε εκείνο που παραδοσιακά κάνει και τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Ο Πέδρο Κόντε είναι κλασικός γκολτζής και αυτή η ικανότητα του, μπορεί κάλλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον αναγκάσει να φτιάξει βαλίτσες. Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται σοβαρά για τον στράικερ του ΠΑΣ, και αν δεν έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του έχει σκοπό να το κάνει τα επόμενα 24ώρα.

Τον Κόντε τον επέλεξε o ίδιος ο Αντρέι Γιουσκόβιακ! Αλήθεια, το θυμάστε το θωρηκτό που έλαμψε (για μια σεζόν) με τα χρώματα του Ολυμπιακού το 1995; Ο Πολωνός είναι επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της Λεχ Πόζναν. Παρακολουθεί καιρό τώρα τις επιδόσεις του Ισπανού επιθετικού, και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες ήρθε στην Ελλάδα για να τον δει σε δράση πριν δώσει την τελική του εισήγηση στην διοίκηση. Η αναμέτρηση που παρακολούθησε ο Γιουσκόβιακ ήταν το Ολυμπιακός-ΠΑΣ στις 10 Δεκέμβρη.

Ο Πέδρο Κόντε σε ενάμιση χρόνο στον ΠΑΣ μετρά 22 γκολ και 3 ασίστ σε 46 συμμετοχές.  Μια ενδεχόμενη πώληση του θα μπορούσε να βάλει στο ταμείο της ομάδας των Ιωαννίνων ως και 1 εκατ ευρώ! Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστή που κλείνει τα 30 του χρόνια. Ο ΠΑΣ είναι στη… μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και έχει στις 10 του Γενάρη και τον «τελικό» πρόκρισης στο κύπελλο με τον Λεβαδειακό (οι Βοιωτοί είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς).

Λογικά λοιπόν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες  θα έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το… δεύτερο μισό της σεζόν. Τους στόχους κλπ. Κάπου εκεί είναι που λογικά θα κριθεί και το μέλλον του Κόντε που για την ιστορία είναι πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ (7 γκολ, όσα και ο Ανσαριφάρντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ