Ένσταση για άκυρη κλήση, ευθύνεται η Αστυνομία

Ένσταση για άκυρη κλήση, ευθύνεται η Αστυνομία

Ένσταση στο Πειθαρχικό της Superleague κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την απολογία της για τα όσα κατηγορείται στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια του εκπροσώπου της κ. Χατζησαβάογλου, κατέθεσε ένσταση για «άκυρη κλήση» στο Πειθαρχικό της Superleague, κατά την απολογία της. Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν ότι η κλήση δεν είχε «τα σωστά αναγνωστέα έγγραφα».

Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι την ευθύνη φέρει η Αστυνομία, αφού έγιναν άλλα πράγματα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, να έρθει δηλαδή πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού και μετά του Ολυμπιακού, για να την αποθεώσουν οι φίλαθλοι που είχαν συγκεντρωθεί εκτός του γηπέδου.

Η Αστυνομία δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι αυτοί και έτσι αυτό οδήγησε σε επεισόδια, μακριά από το Καραϊσκάκη, προς τα πάρκινγκ και ακόμη πιο έξω. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ελέγξει εκεί την κατάσταση.

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και θα είναι πρωτόγνωρο αν τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ