Ανεβάζουν στροφές στου Ρέντη και φιλικό με τους Νέους

Ανεβάζουν στροφές στου Ρέντη και φιλικό με τους Νέους

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν διπλή προπόνηση την Παρασκευή ενώ το Σάββατο το πρωί θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του συλλόγου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανεβάζουν «στροφές» σε ότι αφορά την ένταση των προπονήσεων στου Ρέντη και το σημερινό πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) για τους ερυθρόλευκους.

Οι πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (7/1) με το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για το 2018 να είναι απέναντι στη Λάρισα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στη θεσσαλική ομάδα και πάντα τα παιχνίδια μετά τις γιορτές κρύβουν παγίδες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής ζήτησε να γίνει στου Ρέντη ένα φιλικό ματς με την ομάδα Νέων του συλλόγου, ώστε να μπουν σ’ ένα ρυθμό αγώνων οι παίκτες του. Το ματς θα γίνει αύριο στις έντεκα το πρωί στου Ρέντη και ο 57χρονος προπονητής των πειραιωτών, αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο εντεκάδες, για να τεστάρει όλους τους παίκτες.

Προπονήθηκε ο Σισέ

Τα νέα της σημερινής μέρας ήταν ευχάριστα για τον Πάπε Σισέ, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σεναγαλέζος στόπερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του και αναμένεται να παίξει και στο αυριανό φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Σεμπά λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων.

Ο Λεμονής περιμένει να δει διάθεση από τους παίκτες του στο αυριανό φιλικό με την Κ 20 και είναι σίγουρο πως θα μιλήσει στους ερυθρόλευκους ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα στις 7 Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και στόχος φυσικά των πειραιωτών είναι να πετύχουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στη σούπερ λίγκα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή.

Ενημέρωση από ΟΥΕΦΑ

Κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στου Ρέντη και προχώρησε σε ενημέρωση των νέων παικτών του Ολυμπιακού (όσων δεν ήταν πέρυσι στην ομάδα του λιμανιού) για τα στημένα παιχνίδια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Είναι μια πρωτοβουλία της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Στη σχετική ενημέρωση γίνεται λεπτομερής ανάλυση για το συγκεκριμένο θέμα και για το πώς ορισμένοι προσεγγίζουν παίκτες με σκοπό να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ ενημερώνουν τους ποδοσφαιριστές των ευρωπαϊκών συλλόγων και για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν, αν αντιληφθούν πως κάποιοι προσπαθούν να τους πλησιάσουν, με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ