Ολυμπιακός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Λοβέρα

Ολυμπιακός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα είχε μια μυϊκή σύσπαση από το ματς με την Καλαμάτα, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν «καθαρές», ανακουφίζοντας τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει στρέψει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και για να εκμεταλλευτούν πιθανή απώλεια του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λαμία, με τον Πορτογάλο να έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα των Γκιγιέρμε, Μπρούνο, Ποντένσε αλλά και του Κώστα Φορτούνη. Όσον αφορά τον Μάξι Λοβέρα που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Καλαμάτα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν «καθαρές» και ο Μαρτίνς θα δει και στην προπόνηση του Σαββάτου αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, πλην των γνωστών προβλημάτων, όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ