ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κρέσπο ενόψει ΑΕΚ, αμφίβολοι Καντουρί και Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Κρέσπο ενόψει ΑΕΚ, αμφίβολοι Καντουρί και Μαουρίσιο

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Superleague (12/01, 19:30).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, είδε στην σημερινή προπόνηση τον Κρέσπο να γυμνάζεται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Αντίθετα, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10.01) όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τι ακριβώς θέλουν από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ένωση, προκειμένου να έρθει το τρίποντο. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Γιόσιπ Μίσιτς , Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο.

Η κατάσταση του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (10.01), η οποία θα διεξαχθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ