Γιόχανσον: «Δεν έχουμε μιλήσει για το συμβόλαιο, εμένα μου αρέσει εδώ»

Γιόχανσον: «Δεν έχουμε μιλήσει για το συμβόλαιο, εμένα μου αρέσει εδώ»

Ο Ματίας Γιόχανσον, στο πλαίσιο της αναμέτρησης (12/1, 19:30) με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση και τους στόχους της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε και την πρόθεσή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» και τα όσα πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στη νίκη.

Παράλληλα ο δεξιός μπακ των «πρασίνων» αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του, τόνισε ότι η διοίκηση δεν έχει μιλήσει μαζί του για αναπροσαρμογή, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς της Κυριακής: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς. Δεν μας κάνει ούτε ηι ισοπαλία και πρέπει να κάνουμε την καλή αρχή από τον Πανιώνιο».

Για όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε πιο γρήγορα με τη μπάλα, να κινούμαστε στους χώρους, να μεταφέρουμε γρήγορα τη μπάλα, να τους ασκήσουμε πίεση. Και φυσικά πρέπει να βάλουμε γκολ. Αυτό είναι το πρόβλημα».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Είναι θέμα αποφάσεων στην τελική πάσα ή το τελείωμα. Πρέπει να το κάνουμε με περισσότερη ποιότητα. Αν είχαμε απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, θα το είχαμε λύσει…».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για την πρώτη 6άδα. Δεν ανήκουμε χαμηλά στη βαθμολογία. Όσο για το Κύπελλο, είδα το ματς στην τηλεόραση. Ταίριαζε περισσότερο στον ΠΑΣ αυτό το ματς. Έχουμε τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το γεγονός πως κι εκείνος αν και αμυντικός, προσπαθεί να συνεισφέρει επιθετικά: »Αμυνόμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί κάνουμε επιθέσεις. Ορισμένες φορές οι επιθετικοί θέλουν τους πλάγιους μπακ να βοηθούν επιθετικά. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω για το σκοράρισμα.

Είμαι κι εγώ πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι γιατί δεν κατάφερα να σκοράρω ή να κάνω ασίστ και στο πιο πρόσφατο ματς. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε ευκαιρίες, απλά δεν σκοράραμε».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν περίμενα ερώτηση για το συμβόλαιο. Είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου, να βελτιωθώ, να παραμείνω υγιής. Δεν έχουμε μιλήσει με την ομάδα, δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω… Εμένα μου αρέσει εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ